Am gasit in revista "Click-pofta buna" o reteta de prajitura care mi-a facut cu ochiul, asa ca am incercat-o. Am modificat putin cantitatile pentru ca eu am folosit o tava mai mica. A iesit o bunatate, mai ales ca eu sunt un fan inrait al cafelei si nessului...
BLAT:
CREMA:
Pregatim blatul:
Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina amesteca cu cafeaua , cacaua si nessul.Amestecam usor. Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si coacem 25-30 minute la foc potrivit.
Pentru crema: amestecam galbenusurile cu zaharul pudra,nessul si apoi cu laptele. Punem vasul pe baie de aburi si amestecam continuu pana se ingroasa compozitia. Dupa ce se raceste se amesteca cu untul frecat spuma.
Intindem crema deasupra blatului ,decoram cu nuca de cocos sau cu ciocolata rasa .
Pastram la rece pana in momentul servirii.