Incalzeste aragazul la 180 C.
Unge o tava de tarta cu unt si presar-o cu faina
Pune cele 50 g de mure (din care pastreaza vreo 10) si laptele intr-un blender si mixeaza bine
Trece sucul de mure printr-o sita fina.
Bate ouale cu mixerul, pana ce devin ca o spuma (cam 3 minute)
Bate in oua zaharul, apoi untul pana ce e amestecat foarte bine
Adauga vanilia si jumatate din faina
Pune 4 linguri din sucul de mure, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare
Toarna compozitia in tava. Presara cele 10 mure.
Coace 35- 40 min, sau pana ce scobitoarea iese curata.
Lasa prajitura 10 minute in tava, apoi scoate-o si pune-o pe un gratar
Amesteca sucul de zmeura ramas cu zaharul pudra. Pune totul pe foc mic si lasa pana ce se leaga ca o glazura.
Toarna peste prajitura. Orneaza cu murele ramase