Prajitura cu miere

de Miha in Prajituri, 3 Sep 2010 | 19335 vizualizari

COMENTARII (47)

mimmi 1

03.09.2010, 16:31

cred ca e asa de buna ...

Pasiune pentru bucatarie 1

03.09.2010, 16:31

super prajitura!vreau si eu o bucatica mica-mica ca sunt la dieta

Miha 1

03.09.2010, 16:33

Mimmi, e buna de te lingi pe degete.

Miha 1

03.09.2010, 16:34

Bitza, la dieta? Si prajiturile alea bune bune care le faci cine le mananca?

mihaelar63 1

03.09.2010, 16:43

buna , buna , dar eu vreau prima ca am furculite

madi_marin 1

03.09.2010, 17:08

ooo....cat de bine mai arata.... hai ca ma si balbai....

lia maria 1

03.09.2010, 17:23

si eu vreau o bucatayumi, yumice bine arata

Pasiune pentru bucatarie 1

03.09.2010, 17:46

le mananca cine poate

rivka 1

03.09.2010, 17:51

foarte frumoasa!

ionix 1

03.09.2010, 17:54

eu doar admir... gata, de azi a inceput dieta drastica... eu nu mai pap nimic dulce, 9 luni dar arata de as manca si ecranul

Miha 1

03.09.2010, 18:06

Dar de ce tocmai 9 luni? Nu vrei sa-l obisnuiesti cu dulce?

Miha 1

03.09.2010, 18:07

Multumesc fetelor! Va invit pe toate la o prajiturica.

ionix 1

03.09.2010, 18:08

nu m-am gandit ca e exact cat perioada sarcinii nah, atat tine "dieta" mai bine zis, un alt stil de viata... tre' sa ma obisnuiesc sa nu mai poftesc usor de zis, greu de facut alea 9 luni de care zici tu sper sa fie incepand cu septembrie 2011 ne facem planu' ca tiganu'

rivka 1

03.09.2010, 18:08

este vb despre ce fel de smantana? creme fraiche sau frisca lichida sau pur si simplu smantana de care se foloseste in romania la ciorbe? putin acra?

rivka 1

03.09.2010, 18:09

ce ? esti gravida ionix?

ionix 1

03.09.2010, 18:11

@Rivka... nuuuuuuuuuuuuuu... nu inca... din sept 2011 va trebui sa fiu atunci e planuit bebe deocamdata slabim putin sanatos, ne facem puternici si apoi facem un bebe

nadina73 1

03.09.2010, 18:52

cred ca e grozava

diaconta 1

03.09.2010, 19:33

simpla si delicatabravo Miha

Teo 1

03.09.2010, 21:28

stiu ca foaia cu miere se inmoaie mai greu, e perfect dupa 6 ore ?arata minunat !

Miha 1

03.09.2010, 21:31

Rivka, am folosit smantana, normala, care se foloseste si la gatit. Sau la branza cu smantana. E buna si cea special pentru frisca, dar e mai buna cu smantana din asta.

Miha 1

03.09.2010, 21:32

Teo, blatul este aproximativ ca cel de chec. adica pufos. Se inmoaie foarte bine de la crema, de la zerul din smatana. E adevarat ca a doua zi e muuult mai buna, dar e foarte buna si dupa 6 ore.

Miha 1

03.09.2010, 21:33

Nadina Claudia multumesc!

Rocsi 1

03.09.2010, 22:16

Bunica 1

03.09.2010, 22:30

simpla si delicioasa

Miha 1

03.09.2010, 23:28

Multumesc! Va invit?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Semifreddo cu migdale