este foarte bune si ori de cate ori am ocazia o pregatesc impreuna cu sotul meu. :) este o reteta simpla si la indemana oricui
Se prepara o coca ca cea de pandispan: se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul,se adauga galbenusurile cu uleiul amestecate rand pe rand ,faina, esenta,zaharul vanilat.
Separat se dau pe razatoare merele cu tot cu coaja si se amesteca cu zahar dupa cum vrea fiecare sa fie mai dulce sau mai acrisor si cu scortisoara, se lasa 10 min. sa se odihneasca pt a lasa zeama.
Biscuitii se zdrobesc marunt si se aseaza in tava ca un strat fara ca tava sa fie unsa, apoi se aseaza stratul de mere fara sa le stoarcem de zeama si in timp ce intindem peste biscuiti apasam pt a intra zeama in acestia apoi turnam coca si dam la cuptor pt 30 min. la 150 grade daca e cuptor electric si la foc normal daca aveti cuptor cu falacara.
Se scoate tava cand e gata si se lasa la racit dupa care se taie in functie de preferinte si se pudreaza cu zaharul pudra.
(cand se taie se intoarce cu parte de biscuiti in sus)