Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Patricia Iordache in Prajituri, 13 Apr 2013 | 92753 vizualizari
Lau 1
servesc si eu
Rocsi 1
Mai ce pofta imi faceti cu aceasta prajitura..Imi place enorm!
Patricia Iordache 1
silvia1, este ok si in tava rotunda dar sa fie cu diamentrul 22-24 cm, nu mai mult ca sa obtii inaltime si sa poti taia in 3 blatul. Da, se poate si fara amidon Fetelor...
MotanLaOale 1
buna buna
silvia1 1
yamyy sapatamina asta de proba
diana_k 1
super buna prajitura
diaconta 1
sigur e un deliciu
Tuxedo 1
vaai, trebuie sa fac si eu! crema e ca la alba ca zapada, mor de pofta!
Multumesc fetelor!
frisca lichida indulcita? adica?
Silvia,tot n-ai rezolvat problema cu frisca?
Silvia, eu folosesc frisca lichida Creme Patisserie. Sper ca ti-am fost de folos
cred ca da. ms
ralu_ca 1
ionela84 1
Am facut-o si eu extraordinara
deea2686 1
vai ce bn arata...cred ca o sa o incerc si eu....ms...felicitari tie!!!:*
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 22:09
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
9 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!