Blat-Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,zaharul pudra,zaharul vanilat,adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare.adaugam uleiul,faina amestecata cu praful de copt,amestecam bine cu o paleta,
Turnam compozitia intr- tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca bine
Crema-Zmeura o pasam cu blenderul,adaugam peste iaurt,zaharul pudra si amestecam pana ce se omogenizeaza,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si amestecam bine.
In tava in care am copt blatul o tapetam cu hartie de copt,adaugam blatul il insiropam adaugam crema si dam la rece pana se intareste crema.
Pregatim tort gelee dupa instructiunile de pe plic(amestecam siropul cu apa)turnam deasupra la crema si dam la rece o ora inainte de servire,