De multeee... luni am aceasta reteta la favorite,si imi propun sa si incerc acele retete,dar acum i-a venit randul acestei prajituri de la Miremirc.
Am respectat intocmai reteta ei.
Poza nu este foarte reusita :( daca va uitati la penultima poza o sa vedeti cum arata de fapt dar nu se vede in intregime daca o puneam
Foarte simpla aceasta prajitura.
Am inceput prin a tapeta o tava de chec cu folie alimentara.
Piscoturile se trec prin sucul de la compot si se tapeteaza forma de chec cu ele.
Gelatina se pune la hidratat in 200 ml suc din compot.
Crema am obtinut-o prin amestecarea branzei Almette cu zaharul,esenta de vanilie,iaurtul de piersici si frisca batuta.
Eu am adaugat si un plic de intaritor pentru frisca.
Se adauga si gelatina topita pe baie de aburi si se mixeaza ca sa se amestece bine.Se adauga in tava si se acopera cu piscoturile ramase.
Se da la frigider pentru minim 3 ore.
Se decoreaza cu frisca(eu nu am mai avut rabdare) si felii de piersici
1
iaurtul de piersici se poate inlocui cu cel de capsuni sau alte sortimente
2
in crema se pot adauga si bucati mici de piersici