Prajitura cu iaurt de piersici

de Aletta in Prajituri, 18 Iul 2016 | 11241 vizualizari

 

De multeee... luni am aceasta reteta la favorite,si imi propun sa si incerc acele retete,dar acum i-a venit randul acestei prajituri de la Miremirc.
Am respectat intocmai reteta ei.
Poza nu este foarte reusita :( daca va uitati la penultima poza o sa vedeti cum arata de fapt dar nu se vede in intregime daca o puneam

 

INGREDIENTE

  • 250 piscoturi
  • 1 cutie Almette cu smantana de 150 g
  • un compot de piersici
  • 2 plicuri de gelatina
  • 100 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 1 intaritor frisca
  • esenta de vanilie
  • 500 g iaurt de piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici:

Foarte simpla aceasta prajitura.

Am inceput prin a tapeta o tava de chec cu folie alimentara.

Piscoturile se trec prin sucul de la compot si se tapeteaza forma de chec cu ele.

Gelatina se pune la hidratat in 200 ml suc din compot.

Crema am obtinut-o prin amestecarea branzei Almette cu zaharul,esenta de vanilie,iaurtul de piersici si frisca batuta.

Eu am adaugat si un plic de intaritor pentru frisca.

Se adauga si gelatina topita pe baie de aburi si se mixeaza ca sa se amestece bine.Se adauga in tava si se acopera cu piscoturile ramase.

Se da la frigider pentru minim 3 ore.

Se decoreaza cu frisca(eu nu am mai avut rabdare) si felii de piersici

TIPS-URI

1

iaurtul de piersici se poate inlocui cu cel de capsuni sau alte sortimente

2

in crema se pot adauga si bucati mici de piersici

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura a la Daneza