Am profitat de primele visine din livada ...:)
Am separat albusurile de galbenusuri.
Intr-un vas incapator am mixat bine albusurile cu un praf de sare si zaharul amestecat cu zaharul vanilat pana am obtinut o bezea tare si lucioasa.
Separat am frecat bine galbenusurile cu uleiul ca la maioneza si le-am adaugat peste albusuri amestecand usor pana s-au incorporat bine.
Am amestecat faina cu praful de copt si am cernuto de cateva ori.
Am adaugat lingura cu lingura faina peste albusuri si am amestecat usor cu o paleta de sus in jos pentru a nu se lasa spuma.
La final am adaugat si coaja de lamaie.
Am tapetat o tava (35/25 cm) cu hartie de copt si am nivelat bine compozitia.
Am asezat fructele din loc in loc pe toata suprafata prajiturii apoi am introdus-o in cuptorul preincalzit pt. cca 40-45 de minute(testul scobitorii).
Am pudrat prajitura racita cu zahar pudra vanilat si am servit cu mare pofta!