Glazura: 100 ml frisca lichida, 150 g ciocolata amaruie Ornament: bobite de ciocolata
Mod de pregatire: Foi : Intr-un vas, untul topit se amesteca cu smantana, zaharul si ouale si se omogenizeaza. Adaugam praful de copt, zeama de lamaie, faina treptat pana obtinem un aluat moale, nelipicios. Din aceasta rezulta 4 foi coapte pe tava de aragaz.
Crema: Zaharul impreuna cu ouale se mixeaza pana obtinem o crema. Adaugam amidonul , cacaua, un praf de sare si pe urma laptele putin cate putin. Omogenizam. Punem compozitia pe foc si amestecam cand si cand pentru a nu se lipi. Adaugam ciocolata rupta in bucati, esenta de rom. Cand este gata crema o dam la o parte de pe foc si adaugam untul. Amestecam pana ce crema incorporeaza tot untul. Aceasta crema ajunge sa umplem foille de mai sus, mai putin ultima foaie (partea de sus).
Glazura. Ciocolata se pune la topit cu frisca lichida. Cand este gata se da la rece. Cat este putin calda se intinde uniform peste prajitura. dam prajitura la rece. Ornam cu bombonici de ciocolata.
De preferat este ca prajitura sa fie finalizata cu o zi inainte de servire, foile avand timp sa ,, traga".