Prajitura cu foi "Lica"

de LUK in Prajituri, 8 Aug 2011 | 17497 vizualizari

COMENTARII (33)

LUK 1

14.08.2011, 12:24

multumesc Medi

arhi 1

09.09.2011, 08:52

Fara oua?

LUK 1

09.09.2011, 11:09

Da,fara oua

vero79 1

10.10.2012, 08:41

si eu m-am mirat ca nu trebuie oua,azi o voi face si eu ca mai am cateva foi de napolitana ratacite prin dulap,si aceasta reteta a picat la fix
te pup LUK si mersi pentru reteta

LUK 1

12.10.2012, 09:06

sper s ati placa Vero.Sa mi spui cum a iesit!te pup

Alexandra Elena 1

12.10.2012, 13:45

feliciacristea46 1

14.08.2013, 15:46

eu stiam ca se caramelizeaza intai zaharul, dar asa se leaga crema ? si cate straturi iti ies din aceasta cantitate ?

LUK 1

25.08.2013, 16:19

Eu asa o fac,fara s acaramelizez inainte.Foile sunt 4 adica un pachet din comert

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu caise