Prajitura cu foi "Lica"

de LUK in Prajituri, 8 Aug 2011 | 17780 vizualizari

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

08.08.2011, 22:59

alta bunatate

lilik 1

08.08.2011, 23:46

ce-mi placeeee...si eu vreau

alinutzika 1

08.08.2011, 23:49

e gozava

zaharia_mihaela2005 1

09.08.2011, 00:33

Grozava

LUK 1

09.08.2011, 07:11

Multumesc fetelor

Lau 1

09.08.2011, 08:25

ce bine arata

MotanLaOale 1

09.08.2011, 08:28

buna buna

divainbucatarie 1

09.08.2011, 08:30

ionela2682 1

09.08.2011, 08:40

DIANA B 1

09.08.2011, 09:02

te-ai scos cu foile ... este ca-i si simplu si f bun ?

Corinuta 1

09.08.2011, 10:40

pap si eu o bucatica!

adry88 1

09.08.2011, 12:12

place

Rocsi 1

09.08.2011, 13:51

o mare bunatate

La Ancuta 1

09.08.2011, 13:54

Bunica 1

09.08.2011, 14:26

Place, place !

LUK 1

09.08.2011, 16:27

asa e Diana..si simplu si bun

MIUTA 1

09.08.2011, 16:41

Foarte buna

LUK 1

09.08.2011, 16:46

multumesc Miuta

diaconta 1

09.08.2011, 19:47

ce bun

Cris2711 1

10.08.2011, 10:16

Florina as papa de pe monitor ce bine arata,vreaaauuuuu

LUK 1

10.08.2011, 16:47

Dia

LUK 1

10.08.2011, 16:47

Cris ti-as trimite online o bucatica ..se face f simplu..daca gasesti foi ..o executi rapid

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:20

imi place

LUK 1

11.08.2011, 14:54

Mamaie

Bucataras Medi 1

14.08.2011, 12:00

ce aromata, ce buna................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura MIMOZA