Prajitura cu foi de miere

de Tuxedo in Prajituri, 4 Aug 2013 | 37014 vizualizari

COMENTARII (36)

bianca92 1

07.10.2013, 09:32

Prajitura prefeta a intregii mele familii. Arata foarte bine si cu siguranta foile acelea se topesc in gura u

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 16:20

delicioasa

Ligia Bxl 1

06.11.2013, 13:45

ai scris batem ouale,eu vad doar unul,ai scris ptr ca ai dublat compozitia sau e o greseala?,as vrea so fac si ma derutat inceputul arata super

Tuxedo 1

07.11.2013, 04:31

iubita mea, eu am batut ouale pentru ca am facut cantitate dubla , reteta este pentru o portie, cu 1 singur ou! Pupicei!

Ligia Bxl 1

20.02.2014, 11:49

aha ok ,scuze nu stiam arata super

cristeena20 1

14.04.2014, 14:53

Foarte buna!!!1 o scriu la favorite si o fac de sarbatori!!1o sa vin cu rezultatul!!multumesc de reteta

MonaMimi 1

01.11.2014, 12:04

Imi place mult,azi o voi face si eu

monik80 1

16.03.2015, 17:04

-Licurici- 1

23.06.2015, 07:52

Minunata!

ruxy_ruxy_yo 1

05.11.2015, 20:21

as vrea sa fac prajitura si sa dublez cantitatea pentru foi.daca dublez pt foi e necesar sa dublez si pentru crema sau este de ajuns compozitie?

Rahela Velicu 1

26.08.2021, 15:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine