As putea zice ca asta e prajitura copilariei mele pentru ca nu era sfarsit de saptamana fara ca mama sa nu o prepare..
Pentru foi:
Pentru crema
Glazura:
Foi:Mixam ouale si zaharul.Adaugam uleiul si amoniacul dizolvat in lapte.Adaugam faina si omogenizam.Impartim compozitia in 3.Intindem pe rand cate o foaie pe dosul tavii unse cu ulei.Coacem la 150 de grade pana se rumenesc usor(cca 15 minute).Le punem usor pe fiecere separat pe cate o foaie de copt sau blat(daca le suprapuneti asteptati s ase raceasca si apoi cu grija suprapuneti le,sunt casante)
Crema:Amestecam amidonul cu 50 ml lapte apoi il amestecam cu restul de lapte.Caramelizam zaharul .Cand s-a topit tot turnam cu grija laptele si amestecam.Cand s-a ingrosat luam deoparte.Cand crema a ajuns la temperatura camerei spre rece adaugam untul si mixam.
Glazura:Topim la foc mic ciocolata cu laptele si margarina.
Ungem cu aceasta crema 2 foi.Pe cea de a treia foaie punem glazura fierbinte.Prajitura trebuie sa stea cel putin 5 ore inainte de a fi taiata .