Am vazut la Gabi aceasta prajitura si am incercat si eu .
A iesit foarte buna , am facut ceva modificari la reteta .
Voi mai repeta cu siguranta .
Blatul
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste .
Adaugam cafeaua , sarea , uleiul , apa , faina , praful de copt si amestecam sa se omogenizeze.
Albusurile le batem spuma si le amestecam cu restul compozitiei .
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si rasturnam compozitia , o introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade pentru 30 de minute .
Facem testul cu scobitoarea si lasam blatul sa se raceasca dupa care il taiem in doua.
Crema
200 grame cicolata se rupe bucati .
400 grame frisca se incalzeste pana la punctul de fierbere si se toarna asa calda peste ciocolata amestecandu-se .
Adaugam mierea si amestecam .
Punem la frigider crema pentru 2 ore .
Mixam pana obtinen o crema consistenta .
Asezam prima foaie pe o tava peste care intindem jumate crema ,cealalta foaie si restul de crema .
Am ornat cu ciocolata rasa .
1
Am folosit 50 gr. ciocolata Milka pentru decor .