O prajitura rapida, numa buna ptr atunci cand nu vrei sa stai prea mult in bucatarie. Reteta este de la soacra mea, si se afla pe lista de preferinte a barbatului meu.
Se seapara ouale. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, iar cand compozitia sta bat, se adauga bicarbonatul stins si galbenusurile pe rand. La final am pus faina in ploaie, amestecand cu o lingura de jos in sus.
Am pus aluatul intr-o tava unsa si am copt cca 15 minute, sau pana cand blatul este copt. Am procedat asemeni pentru toate cele 3 blaturi.
Crema se face foarte simplu: se mixeaza laptele rece cu zaharul, apoi se pune praful de crema si se mixeaza pana se leaga, sau conform indicatiilor de pe plic.
Cand blaturile s-au racit, am inceput ansamblarea, ungand fiecare blat cu crema si suprapunandu-le. Deasupra am aruncat o mana de nuca de cocos si am dat prajitura la rece.
Simplu, nu?!