Tot din categoria deserturilor foarte simple face parte şi această prăjitură.
Cum am găsit la piaţă,brânză de vaci foarte dulce şi cremoasă,mi s-a făcut instantaneu poftă de prăjitură cu brânză.
Nu am avut nici prea mult timp la dispoziţie,aşa că am pregătit-o rapid.
Ingrediente foi (tava de 30x20 cm):
Ingrediente umplutura:
Am pregatit mai întâi umplutura. Am mixat brânza cu zaharul si smântâna si am adaugat sarea, aromele si praful de budinca.
Am lasat-o la frigider.
Pentru foi am mixat cele 4 oua cu zaharul, apoi ajutându-ma de un tel am încorporat uleiul, iaurtul si cacaoa.
Dupa aceea am pus alternativ laptele si faina amestecata cu praful de copt.
La final am pus vanilia.
In tava tapetata cu hârtie de copt, am pus jumatate din compozitie si am pus la cuptor la 180 de grade.
Dupa 15 minute, am scos din cuptor si am pus deasupra foii crema de brânza si zmeura. Deasupra am turnat compozitia ramasa.
Am nivelat si am pus iarasi la cuptor pentru 30 de minute.
E util totusi sa verificat cu o scobitoare când este coapta. Daca scobitoarea iese curata, puteti sa opriti focul în cuptor.
Am mai lasat-o putin în cuptor cu usa întredeschisa.
Se taie când s-a racit complet pudrata cu zahar.
Poftă bună !!!