Prajitura cu cocos si ciocolata

de mimmi in Prajituri, 1 Dec 2011 | 4270 vizualizari

 

La multi ani Romania!

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata amaruie,
  • 150 g zahar,
  • 60 g unt topit,
  • 3 oua,
  • 200 g nuca de cocos,,
  • 100 g stafide inmuiate in apa calda,
  • 3 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos si ciocolata:

Prima data,decupam o hartie si o punem intr-o tava,lasand si o margine. Topim ciocolata la bain-marie si o turnam in tava,niveland . Dam tava la frigider pentru 30 de minute,pana se intareste. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase si si-au dublat volumul. Adaugam untul topit,nuca de cocos,faina si stafidele. Turnam compozitia peste ciocolata si dam tava la cuptor pentru cca 25 de minute,pana se rumeneste pe de-asupra. Lasam prajitura in tava pana se raceste complet,dupa care o putem portiona. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''talmes-balmes''