Crema:
se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune la foc mic sa se topeasca.Se lasa apoi deoparte sa se raceasca.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra si se adauga pe rand cele 12 galbenusuri,frecand bine dupa fiecare.Se adauga apoi untul in cacaua racita si se amesteca.
Blatul:
din crema se ia deoparte un sfert din cantitate,iar restul se da la rece in frigider.In crema ramasa se pun 2 linguri de faina si albusurile batute spuma tare, se se amesteca usor de sus in jos.Se pune hartie pergament intr-o tava drptunghiulara de aragaz si se toarna compozitia.Se introduce in cuptorul incalzit si se coace la foc potrivit(180 de G).Nu se deschide usa cuptorului timp de 15 min.Cind blatul este copt,(se face tesul cu scobitoarea)se lasa la racit,apoi se pune deasupra crema din frigider.
Se pudreaza cu ciocolata rasa.Se taie in forma dorita.