Mai aveam cateva caise prin frigider si cum erau acrisoare nimeni nu le vroia, asa ca am facut ceva rapid :))
Incepem prin a taia caisele pe care le punem intr-un bol cu o lingura de zahar.
Separam ouale si amestecam galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare dupa care adaugam uleiul si amestecam bine. Cand s-a omogenizat adaugam si ricotta si iaurtul. Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare si adaugam compozitia de mai devreme amestecand cu o spatula de sus in jos, dupa care si faina amestecata cu praful de copt. Punem copozitia intr-o tava (eu am folosit cea de tort cu diametru de 30 de cm), punem bucatile de caise deasupra si dam la cuptor la 180/190 de grade pentru 25/30 de minute aproximativ (pana se rumeneste frumos, blatul ramane umed in interior). Dupa ce o scoatem o lasam sa se raceasca bine, o pudram cu zahar si servim. Pofta buna! :D