Prajitura cu caise

de DIANA B in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 4453 vizualizari

 

Fara ,ca-s obosita si mi-e si lene sa tastez

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 15 lg fructoza , sau 200 g zahar
  • 1/2 es vanilie
  • 350 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 600 g faina (poate fi si mai putina , depinde de marca)
  • 1 kg caise coapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Pregatiti in prealabil caisele - spalati-le si taiati-le in jumatete pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esenta de vanilie si uleiul. Amestecati bine. Intr-un vas separat amestecati faina cu praful de copt si apoi integrati faina in ou si iaurt. Amestecati incet pana se omogenizeaza bine. Turnati aluatul intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina . Asezati peste aluat caisele taiate si dati la cuptor aproximativ 50 de minute.

Am taiat prajitura in cubulete in functie de bucatile de fruct. Este o prajitura foarte aromata si racoroasa . Ma laud si eu , na ...................

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu urda