Prajitura cu brinza dulce

de Teo in Prajituri, 14 Mar 2010 | 9803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • CREMA DE BRANZA
  • 250 g branza dulce Fagaras
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri rase de gris
  • coaja de la o lamaie
  • BLAT
  • 250 g coicolata
  • 1 pachet margarina
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
  • 6 oua
  • esenta rom

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu brinza dulce:

Amestecam ingredientele pentru crema de branza si omogenizam bine. Punem intr-un vas ciocolata + margarina amestecand continuu. Dupa ce s-a topit ciocolata, se da la rece. Separat batem ouale cu zaharul, apoi incorporam ciocolata topitacu margarina, faina amestecata cu praful de copt.

Asezam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, asezam crema de branza peste blatul de ciocolata si cu o furculita desenam cercuri concentrice pe toata suprafata tavii.

Se da la cuptor pentru 40-50 min. Dupa ce s-a racit se taie prajitura in 3 fasii pe lungime si apoi fiecare fasie se taie feliute asa cum se taie un chek. Se pudreaza.

TIPS-URI

1

Un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu brinza dulce" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

nadina73 1

24.04.2010, 15:21

chair unde a disparut teo as dintr-o dat ca de tare mult timp nu am vazut-o?

nadina73 1

25.05.2010, 22:40

teo tare de mult imi face cu ochiu parjitura ta asta cu branza ,trebuie sa o incerc sapt asta

Rahela Velicu 1

05.02.2018, 22:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de vanilie si ciocolata