Prajitura cu branza si jeleu de capsuni

de Rocsi in Prajituri, 17 Mai 2014 | 6430 vizualizari

COMENTARII (42)

Rocsi 1

18.05.2014, 19:11

Multumesc Nicole.

Rocsi 1

18.05.2014, 19:11

Farfuriavesela multumesc

Rocsi 1

18.05.2014, 19:12

Medi multumesc.

Rocsi 1

18.05.2014, 19:12

Multumesc Krysty

Rocsi 1

18.05.2014, 19:13

Multumesc Mihaela. Nu suntem noi fani jeleu cu geltina. O folosesc doar in cazuri de forta majora

Rocsi 1

18.05.2014, 19:13

Meri hai la o bucatica.

Rocsi 1

18.05.2014, 19:13

Larisa

Rocsi 1

18.05.2014, 19:13

Multumesc Mirela.

Rocsi 1

18.05.2014, 19:13

Babi

Rocsi 1

18.05.2014, 19:14

Toata este ta Laura.

Rocsi 1

18.05.2014, 19:14

Multumesc Miuta mult

Lia_ 1

19.05.2014, 21:51

arata de vis

Rocsi 1

20.05.2014, 20:50

Lia multumesc mult.

Xandrinne 1

20.05.2014, 22:24

Rocsi 1

21.05.2014, 21:03

Xandrinne

simonacallas 1

22.05.2014, 21:16

Rocsi 1

23.05.2014, 20:45

Simona

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pufulica