Un deliciu
Pregatim in primul rand tava de copt , o tava de 30x20 pe care o tapetam cu hartie de copt .
Intr-un castron punem branza si o mixam impreuna cu zaharul pana devine cremoasa ; daca este prea uscata putem adauga putin lapte (3 linguri ) , sau daca nu e bine stoarsa atunci punem gris . Adaugam oul si putina coaja rasa de lamaie (optional) si amestecam bine .
Cu o lingurita luam in mana si facem bilute , asezam bilutele in tava una langa alta , procedam la fel pana terminam compozitia .
Acum pornim cuptorul ca sa se incalzeasca , la 180 grade.
Dam tava deoparte si facem blatul : Intr-un castron batem ouale impreuna cu zaharul pana cand devin spumoase si nu se mai simte zaharul . Adaugam uleiul , faina cate o lingura , amestecam dupa fiecare , praful de copt si cacao .
Omogenizam bine si turnam peste biluetele de branza .
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-25 minute .
Eu am glazurat-o cu ciocolatata si am presarat fulgi de cocos .
Ca sa obtinem glazura topim ciocolata rupta bucatele cu o lingura de lapte sau frisca . Amestecam continuu si avem grija sa nu fiarba .
Am turnat glazura peste prajitura rece si am presarat niste fulgi de cocos .
1
trebuie sa se raceasca bine innainte de a taia