Pt. aluat:
Pt. umplutura:
Pt.spuma:
Se amesteca bine branza cu zaharul si galbenusurile. La final se incorporeaza usor afinele.
Se mixeaza bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si laptele alternativ, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina.
Cu o lingura se ia din compozitia de branza si se pune peste aluat din loc in loc. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade.
Intre timp se bat spuma albusurile cu zaharul ca pt. bezea. Inainte de a fi gata prajitura cu cateva minute, se scoate tava si se intinde spuma obtinuta peste prajitura. Se da din nou la cuptor pana prinde spuma o culoare aurie . Se lasa la racit si se portioneaza.
Pofta buna!
1
Se pot folosi si alte fructe sau doar branza simpla.
2
Branza se poate inlocui si cu urda.