Prajitura cu branza dulce si portocala

de dakris in Prajituri, 10 Feb 2012 | 6671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 150 g zahar tos
  • 100 g faina
  • coaja rasa de portocala
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru crema
  • 500 g branza dulce
  • 200 g unt sau margarina
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie
  • coaja de portocala rasa
  • 1 portocala mare taiata bucatele
  • 1 plic budinca vanilie
  • 500 ml suc de portocale

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce si portocala:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusile impreuna cu zaharul tos se bat spuma. Adaugam galbenusurile unul cate unul, uleiul, praful de copt (stins cu putina zeama de lamaie sau otet), faina si coaja de portocala, asezam in tava si coacem la cuptor.

Branza dulce se sfarama si se amesteca bine cu untul, zaharul pudra si coaja de portocala rasa. Apoi adaugam si bucatelele de portocala. Compozita rezultata se aseaza pe blatul copt si deasupra se  toarna budinca imediat ce a fost luata de pe foc.

Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic cu diferenta ca se adauga suc de portocale in loc de lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza