Este una dintre cele mai pufoase prajituri cu un gust intens de vanilie.
ACEASTA RETATA AM LUAT-O DE AICI:http://dobrinisabela.blogspot.ro/2008/07/prajitura-turnata-cu-branza.html AM MAI ADAUGAT SI EU CEVA
Bateti ouala cu zaharul pana devine o crema pufoasa ,apoi adaugati uleiul si amestecati bine ,apoi adaugati laptele si amestecati si ultimul pas adaugati faina amestecata cu praful de copt si sarea si turnati compozitia intr-o tava cu hartie de copt (doar jumatate de compozitie )pentru 10-15 min la 180 grade.
Crema: amestecati branza cu cele 4 galbenusuri + zahar+ gris+ budinca+ coaja de lamaie rasa si incorporati bine toate ingredientele ,si adaugati albusurile batute spuma.
Peste blatul scos din cuptor puneti crema de branza si restul de aluat si dati la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 grade .
Se poate presara cu zahar praf.
POFTA BUNA!!!!!!!!
1
SA NU DESCHISETI CUPTORUL IN PRIMELE 15 MINUTE DE COACERE