Am vazut aceasta prajitura la Gabi si mi-a placut mult. Este delicioasa.
Pentru aluat am framantat margarina cu faina amestecata cu praful de copt, am adaugat ouale,laptele, putina sare si coaja de lamaie framantand in continuare cu mana.Am acoperit aluatul cu folie si l-am lasat la rece peste noapte. Se poate lasa la rece si cateva ore.
Pentru umplutura am amestecat urda cu telemeaua rasa, am adaugat galbenusurile, cele 8 linguri de zahar,coaja de lamaie si 2 plicuri de zahar vanilat.Eu am uitat de gris, dar trebuie adaugate si cele 4 linguri de gris.La final adaugam si albusurile batute spuma.
Impartim aluatul in doua.Cu ajutorul unui sucitor intindem o bucata de aluat, asezam foaia in tava(25/30) in care am pus hartie de copt, am intepat foaia din loc in loc, apoi am pus umplutura uniform peste intreaga foaie.
Mi-a placut ideea de a nu mai pune inca o foaie deasupra, si urmand exemplul lui Gabi am aruncat peste umplutura bucati de aluat.
Am introdus tava in cuptorul incins si am lasa-o la foc mediu pana s-a rumenit bine.Marginile alea rumenite bine au fost delicioase.
Se taie si se serveste pudrata cu zahar dupa ce se raceste.
Pozele facute la sectiune nu sunt prea reusite,le-am facut cu telefonul.