Ouale se mixeaza cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana compozitia devine ca o crema si isi tripleaza volumul. Se pune apoi si uleiul si se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt se incorporeaza treptat in compozitie, alternand cu laptele. Punem cate 4 linguri de faina, apoi 3 de lapte… si tot asa pana terminam.
Vom obtine o compozitie cam ca o smantana mai groasa, pe acre o vom turna in tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt.
Branza de vaci o punem intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si o mixam cu blenderul vertical pana obtinem o crema fina de branza.
Gustati! Daca o sa considerati ca mai trebuie zahar, puneti dupa dorinta.
O punem in tava peste compozitia pentru blat, apoi cu o lingura sau spatula amestecam usor cele 2 compozitii, formand spirale in tava.
Dam tava la cuptor la foc mediu pentru cca jumatate de ora, pana prajitura se rumeneste usor.
Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza dupa dorinta.