Prajitura cu bombite de branza cu cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Sep 2010 | 5037 vizualizari

 

by miha, tare buna prajitura asta, ms de reteta :*

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cacao
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de rom
  • Pentru bombitele de branza:
  • 250 g branza de vaci
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri amidon
  • Pt ornat:
  • o tableta ciocolata de menaj neagra
  • ciocolata alba razuita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza cu cocos:

Separam albusurile de galbenusuri, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie.

Amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta, dupa care le punem peste albusurile batute spuma, apoi adaugam faina, praful de copt si cacaoa, omogenizam compozitia.

Pregatim bombitele de branza astfel:
Amestecam zaharul cu branza, apoi adaugam galbenusurile pe rand, nuca de cocos si amidonul.

Formam bombitele  cu mana umeda s le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi punem aluatul pentru blat deasupra si dam la cuptor app.30 de minute.

Lasam prajitura in forma pana se raceste.

Intre timp topim ciocolata la baine marine.

Dupa ce s-a racit prajitura turnam glazura de ciocolata si lasam pana se intareste.

Deasupra punem ciocolata alba razuita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si bezea