Biscuiti se rup in bucati mici . Scoatem samburii visinelor peste care punem un plic de zahar vanilat . Intr-un vas cu fundul dublu, punem la foc mic, ciocolata maruntita, frisca, laptele, zaharul, untul, cacaoa si z.vanilat si amestecam incontinuu pana se formeaza o crema.Cand toate ingredinetele s-au topit, adaugam esenta si Sunrise si amestecam usor. Acesta crema se amesteca cu biscuitii . Luam o forma de cozonac, o tapetam cu folie si punem un strat generos de biscuiti, visinele, apoi acoperim cu biscuitii ramasi . Se da la rece . Cand s-a racit se rastorna pe un platou si se imbraca in glazura de ciocolata . Este delicioasa !
Sursa de inspiratie, Diaconta !
PS. Dia, nu am avut cirese si nici lichior (am folosit Sunrise : un produs din suc de portocale rosii si vodka) ,dar nu se simte deloc alcoolul .