Se face o ,, solutie" din lapte (300 ml), esenta de vanilie, zahar (cca 3 linguri ). In aceasta se vor inmuia biscuitii care vor constitui foile.
Crema: 4 oua, 10 linguri zahar, 800 ml lapte, 4 linguri de faina, trei sferturi pachet unt, esenta de vanilie. Ouale se bat cu zaharul pana devin o spuma consistenta. Se adauga laptele, vanilia si faina si se mixeaza la rece pana se incorporeaza bine. Acest amestec se pune pe foc mic. Se va mesteca des pentru a nu se lipi. Eu am pus si coaja de portocala rasa pentru putina culoare. La final se pune untul frecat spuma.
Asamblare: un rand de biscuiti inmuiati in lapte, un rand de crema, unul de biscuiti, unul de crema. Eu am pus 3 randuri de biscuiti (atat am avut - am folosit o tava de 30 cm pe 20 cm)
Peste ultimul strat de biscuiti am pus glazura de cacao.
Glazura de cacao:100 ml lapte, 100 g unt, 2 linguri de cacao, zahar, esenta de rom.
Pe foc, punem intr-un ibric laptele, zaharul si cacao. Se pun pe foc pana capata consistenta. Se adauga untul si esenta de rom.