Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si ½ din zahar iar galbenusurile se amesteca cu cealalta parte de zahar. Adaugam faina si praful de copt si impartim aluatul in doua parti egale. Una se amesteca cu cafeaua, cappuccino, romul, cacaoa si cognacul iar cea de-a doua cu coaja de portocala si esenta de vanilie. Se coc doua blaturi intr-o forma dreptunghiulara.
Se prepara crema de lamaie, se mixeaza laptele cu praful, se adauga menta proaspata tocata iar apoi se da la rece. Se taie cubulete o parte din capsuni, altele se mixeaza si se opresc cateva intregi. Kiwi si bananele se taie felii subtiti. Amestecam o parte din crema cu capsunile mixate si alta parte cu cele taiate cuburi.
Taiem blaturile in doua si apoi asanblam prajitura. Insiropam blaturile si apoi asezam intr-o forma tapetata cu folie alimentara un blat alb, crema, fructe, blat negru si cateva capsuni intregi ca sa se simta ca mancam fructe. Taiem prajitura in forma dorita, topim ciocolata si glazuram dupa plac pe fiecare in parte.