Prajitura Bounty bars

de luminita20_2006 in Prajituri, 29 Ian 2011 | 10951 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat:

  • 125 g. unt 
  • 100 g. zahar brun 
  • 3 oua
  • 200 g. faina 
  • 2 linguri cacao 
  • 2 linguri lapte 
  • 1 lingurita plina praf de copt

Crema: 

  • 300 ml lapte 
  • 3 linguri pline cu gris 
  • 100 g. unt 
  • 100 g. zahar 
  • 100 g. nuca de cocos
  • Pentru insiropat: 
  • lapte caramel sau lichior de cocos

Glazura: 

  • 200 g. ciocolata de lapte 
  • 50 g. unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Bounty bars:



Blat: Se mixeaza untul cu zaharul pana cand devine o crema spumoasa se adauga pe rand cate un ou apoi laptele si  faina amestecata cu cacao si parf de copt se omogenizeaza compozitia si se pune in tava de copt . Se da la cuptor 20 min.
Lapte caramel: se caramelizeaza 2-3 linguri de zahar! atentie sa nu ardeti zaharul apoi se pune laptele 200g.Se insiropeaza blatul racit.
Crema:  Se amesteca laptele cu gris, zahar si unt si se pun la foc cand se ingroase se adauga nuca de cocos si se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna ferbinte peste blatul racit. Glazuta se topeste la bain marie ciocolata cu untul si se toarna peste prajitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Bounty bars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme