O prajiturica buna de tot careiaii pusesem gand rau cam demultisor ..
Blatul
-in albusurile batute spuma tare impreuna cu zaharul adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul,faina amestecata cu cacaoa si omogenizam usor comopzitia
-turnam in tava de copt compozitia obtinuta si dam la cuptor pana trece testul scobitorii.
-scoatem si lasam sa se raceasca
Crema
Batem bine untul cu zaharul pudra ,adaugam cacaoa si esenta de rom dupa gust
Smantana impreuna cu zaharul pudra se mixeaza bine, adaugam cateva linguri de lapte daca se intareste prea tare (atentie sa nu o mixati prea tare, va deveni unt)
Asamblare
-din blatul cu cacao lasat la racit decupam cu un pahar discuri de aluat pe care le scufundam 1/2 in ciocolata topita,asezam pe un platou
-trasam pe fiecare disc de blat cate un cerc generos de crema iar deasupra cu ajutorul unui pos cu sprit se formeaza un motz din frisca
Decoram cu picaturi de ciocolata topita