...si o alta prajiturica de sezon cu piersici :))
Mai intai am taiat felii piersicile si i-am presarat cu o cescuta de zahar si un pic de suc de lamaie si le-am lasat la o parte.
Am separat albusurile de galbenusuri.Se bat bine galbenusurile si se adauga zaharul.Se continua pana se bat bine si se topeste zaharul.
Intr-un castron se bat bine albusurile cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la albusuri.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt inmuiata in apa(asa se aseaza mai bine in tava :) )
Din compozitie lasam un sfert la care adugam cacaua,si turnam peste cea alba.
Deasupra punem piersicile.
Se coace 20-30 min,la 180 °.Testam cu o scobitoare.
Se lasa la racit in cuptor.
Am ornat prajitura cu glazura facuta din ciocolata si unt topit si felii de piersica :)
Un desert super!!
1
prajitura se poate orna cu ce doriti :)