Prajitura albinita

de gaby_duceag in Prajituri, 19 Noi 2009 | 18126 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

19.11.2009, 09:01

Mmm, ce bine suna reteta!!! Cred ca e tare buna dupa ce se inmoaie!!

gaby_duceag 1

19.11.2009, 09:55

este ,Oana.e buna tare!

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:25

neaparat o trec pe lista de retete care trebuiesc facute

liana_geicu 1

19.11.2009, 12:58

in general prajiturile cu astfel de foi se taie cam a doua zi....ca sa se inmoaie de la crema...dar cred ca in final a fost foarte buna asa cum ai zis si tu..arata bine

gaby_duceag 1

19.11.2009, 15:15

Luminita,Liana, multumesc.
da,chiar este buna.si merge bine tare cu glazura de ciocolata,combinata cu gemul acrisor si crema e..yuuuumyyy.o s-o mai fac.am capatat experienta

Michelle 1

19.11.2009, 16:18

e prajitura super faina..mie una imi place mult

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 00:03

arata foarte bine!am facut si eu una asemanatoare dar am lasat-o cam 2 zile sa se inmoaie si rezultatul a fost pe masura

gaby_duceag 1

02.02.2010, 08:56

da Bitza,cu cat sta mai mult e mai buna si mai frageda

madi_marin 1

02.02.2010, 09:11

buna metoda cu intinsul foilor direct pe fundul tavii fierbinti . si eu fac la fel....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi pufoase