Prajitura Adelina

de adelin_a in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 5021 vizualizari

 

o prajitura usoara ..special pentru invitati ..surpriza!!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi pandispan
  • 250 gr de margarina rama
  • 700 ml de lapte
  • 3 lingurite cacao
  • un plic de zahar vanilat
  • 250 de zahar
  • ciocolata de menaj pentru decor
  • rom
  • 80 g de faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Adelina:

Se prepara crema din lapte, faina si cacao. Se pune pe foc si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa la racit. Intre timp margarina se amesteca cu zaharul pana devine..pufoasa. Duca ce s-a racit crema se pun cateva picaturi de rom, si se pune peste foi. Se lasa la racit .

Se decoreaza cu ciocolata menaj.

 

TIPS-URI

1

eu am mai pus si nuci maruntite bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Adelina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina