Portofele cu pere si ciocolata

de nadea68 in Dulciuri, 11 Noi 2013 | 5180 vizualizari

 

Un dulce rapid,economic si foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 2 pere mici
  • 1 lingura zahar brun
  • 50 g ciocolata
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu pere si ciocolata:

Incepem cu perele:le spalam si le taiem bucatele mici.Intr-o tigaie punem zaharul si adaugam perele.Punem pe foc cam 10 minute pana perele se inmoaie si lasa sirop.

Intindem foietajul si-l impartim in 6 parti.

Ciocolata o taiem bucatele.

Pe fiecare patratel de foietaj punem o lingura de pere si ciocolata.Impartim in asa fel incat sa ajunga pentru toate patratele.

Impachetam foietajul nostru,ungem cu siropul lasat de pere si bagam la cuptor la 180° 20-25 minute sau pana se rumenesta.

Se servesc caldute sau reci cu zahar pudra deasupra.

TIPS-URI

1

pentru mai multe portii folosim cantitate dubla

2

ca umplutura se pot folosi si alte ingrediente(fructe,branza sau gem)

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata