Aveam eu o metoda lunga tare, de cand am gasit-o pe asta la Ionix aka Ionela,nici nu-mi mai vine sa pomenesc. Bineinteles,cea mai buna si gustoasa metoda ar fi cu zahar brun,dar la noi,am vazut o singura data. Sunt multe feluri pe care scrie ca ar fi acest produs, el trebuie sa arate de parca ar fi umed.
Se pune oala pe foc si cand e fierbinte se adauga ulei.
Se pun semintele de porumb si se acopera cu capac.
Din cand in cand se scutura oala.
Dupa ce nu se mai aud pocnituri se scoate popcornul si se repeta procesul.
Dupa ce e gata tot popcornul, se adauga 3 linguri de zahar in oala si se topeste.
Cand devine maroniu (aveti grija sa nu-l ardeti) se ia de pe foc si se umple oala trei sferturi cu popcorn.
Se presara si niste zahar vanilat.
Se amesteca bine ca sa ajunga peste tot si se pun in bol.