Pomana porcului cu mamaliguta

de Bucataras Monica in Porc, 14 Apr 2013 | 6597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr coasta porc
  • 500 gr carne cu slaninuta de porc
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului cu mamaliguta:

Am taiat carnea si costita in bucatele potrivite si le-am lasat la calit in 2 linguri de untura incinsa!

Dupa vreo 10-15 min am adaugat o cana de apa si le-am lasat la fiert la foc mic. Dupa ce a fiert cam vreo 25-30 min am adaugat vinul si foile de dafin.

Cand lichidul a scazut,spre final le-am asezonat cu sare si piper.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Aceasta mancarica poate fi mancata numai cu mamaliguta calda,muraturi si mujdei de usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc inabusita la tuci