Pogacele cu cascaval

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 18652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte cadut
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lgt zahar
  • sare
  • 200 g cascaval
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu cascaval:

Amestecam drojdia cu zaharul si putin lapte caldut si lsam sa dospeasca .

Cernem faina intr-un bol si facem un cuib in care punem ouale, sarea, untul topit si maiaua; framantam pana obtinem un aluat elastic.

Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul obtinut in grosime de 0,5 cm si decupam cu o forma rotunda cu d=6 cm (45 buc mi-au iesit mie) .

In tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt asezam pogacelele, pe care le ungem cu galbenus de ou amestecat cu foarte putin lapte, apoi presaram cascaval ras deasupra pe fiecare bucatica si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Eu am ras cascavalul pe razatoarea mare; cine doreste poate sa-l dea pe razatoarea mica; poate sunt mai interesante :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci impanate cu piept de curcan