Platouri aperitiv

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 12723 vizualizari

 

pt.musafiri

 

INGREDIENTE

  • pt,ruloul de muschi de porc: 1 bucata muschi de porc si crenvursti;
  • pt.platoul floare :sunca uscat afumata speck o tipla si 1 bucata de Swaitzer cu gaurele feliat subtire;
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platouri aperitiv:

Muschiul de porc se bate bine se intinde si se da cu sare si piper, in mijloc se aseaza crenvustul si se ruleaza, se da prin ou , faina si pesmet si se coace la cuptor in tava pe haie de copt.Apoi se scoate si cand s-a racit se taie mici rulouri ce se vor servi impreuna cu alte mici rulouri facute din ardei rosu capia umplut cu branza si funze de ceapa verde.

Fundita elvetiana se face asezand feliile foarte subtiri de sunca speck in sens rotativ purin suprapuse si in mijloc asezam feliile de swaitzer pe care le indoim cu grija spre mijloc realizand o fundita.

Este simplu dar de mare efect si se poate aseza si cate o crenguta de rozmarin proaspat daca aveti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cascaval