Platou de toamna

de Ancutsa in Porc, 17 Sep 2018 | 2645 vizualizari

COMENTARII (17)

RODIMUR 1

17.09.2018, 16:48

Au avut dreptate, ai tăi să fie încântați...E un meniu pe cinste!

MotanLaOale 1

17.09.2018, 16:58

vasimur 1

17.09.2018, 17:02

Merisor 1

17.09.2018, 18:10

Bun platou!

Ancutsa 1

17.09.2018, 19:24

Va multumesc frumos, ma bucur ca v-a placut!

Bucataras Diana 1

17.09.2018, 19:36

Rahela Velicu 1

17.09.2018, 21:38

Minunat platou!

Ancutsa 1

17.09.2018, 22:13

Diana

Ancutsa 1

17.09.2018, 22:13

Multumesc mult, Rahela!

Panacris 1

18.09.2018, 08:14

dantes 1

18.09.2018, 08:57

Bun!

mirela0911 1

18.09.2018, 09:14

Un platou grozav de bun!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:24

Cristina

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:26

Multumesc frumos, domnule Dante!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:26

Multumesc mult, Mirela!

Rocsi 1

19.09.2018, 19:31

Super bun este totul!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:36

Rocsi, ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc si cartofi taranesti