Platou cu aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2010 | 23550 vizualizari

 

un aperitiv pregatit pentru duminica trecuta pe 15 august de Sfanta Maria. Se pot face mai multe combinatii http://www.bucataras.ro/retete/5066/frigarui-aperitive.html

 

INGREDIENTE

  • carne de porc tocata 500 g
  • usturoi 3-4 catei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 feliute de paine
  • putin lapte rece
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
  • sunca feliata subtire
  • cascaval feliat
  • ardei verde si rosu
  • masline negre
  • rosii cherry
  • feliute de salam
  • bete frigarui
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Se amesteca bine carnea tocata cu paine inmuiata in lapte si usturoiul pisat ,patrunjelul verde tocat,sare piper, ouale.Se formeaza piftelute mici in mana si se prajesc in ulei fierbinte.

Se taie ardeiul in triunghiuri,sunca se ruleaza cu cate  o feliuta de cascaval si se prinde cu scobitori si un triunghi de ardei rosu sau verde. Sau ce va place.

Piftelutele se pun pe bete de frigarui in combinatie cu cascaval taie patretele sau bucatele de ardei.

Pe scobitori am pus masline negre fara samburi cu rosii cherry sau le fel de bine se pot pune in combinati cu piftelute sau cascaval.

Se taie salamul feliute si se aranjeaza toate pe un platou dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori