Platou - aperitiv

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2018 | 6936 vizualizari

 

  Cand ne intalnim cu prietenii sau rudele la iarba verde, imi place sa pun ceva de gustat pe masa. Asta inainte sa servesc felul principal de mancare. Langa platoul-aperitiv mai avem ceva lichid pe gustul fiecaruia si multa voie buna si drag de intalniri rare prietenesti.

 

INGREDIENTE

  • Slanina fiarta cu boia si usturoi
  • Piept de pui afumat
  • Branza maturata cu busuioc
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Castraveti
  • Ridichi
  • Kapia
  • Ceapa verde
  • Ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou - aperitiv:

  1. Feliati branza cu busuioc.
  2. Taiati felii pieptul de pui afumat.
  3. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper.
  4. Curatati si spalati legumele.
  5. Taiati rondele kapia.
  6. Taiati castravetii pe lung.
  7. Nu sarati legumele, daca acestea nu sunt servite imediat se inmoaie.
  8. Aranjati mezelurile, branzeturile si legumele, frumos pe un platou dupa imaginatie.
  9. Am mai pus alaturi pe o farfurioara si celebra ceapa rosie de Mihai Viteazul.
  10. Platoul poate fi aranjat din timp si pastrat la rece.

                              Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Platoul -aperitiv trebuie sa contina diverse mezeluri, branzeturi sau legume incat fiecare sa-si gaseasca cate ceva pe plac.

2

Cantitatile sunt variabile in functie de cate persoane sunt la masa.

3

Nu uitati de o paine buna si de multa veselie.

4

Noi am avut invitat de onoare si un frumos fluture !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou - aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi umpluti la cuptor