Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar

de vero_closca in Peste, 19 Oct 2010 | 14760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg platica
  • 1 kg cartofi(acestia vor fi garnitura)
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri pasta de tomate(eu am folosit bulion de casa)
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • putin curry
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar:

se curata cartofii apoi se spala si se taie rondele.

pestele se spala si se usuca .intr-o tava unsa cu ulei se aseaza rondelele de cartofi apoi se presara cu curry,sare si piper.deasupra se aseaza pestele,se presara cu sare,piper si cimbru.

mustarul se amesteca cu vinul alb si pasta de tomate,cu ardeiul iute taiat rondele si se toarna peste peste.

se da tava la cuptor pt 45 minute.

se serveste pestele cu cartofi alaturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu fructe de mare