Plastilină de ciocolată

de anomisana in Dulciuri, 14 Mai 2012 | 8289 vizualizari

COMENTARII (28)

anomisana 1

24.05.2012, 10:42

Geanina, nu cred ca este obligatoriu; din asta aveam eu in casa si o folosesc la pasta de zahar, ca nu schimba mult culoarea, fiind deschisa la culoare.

anomisana 1

24.05.2012, 10:44

Din portia asta am facut o foaie subtire cu care am acoperit tortul doar deasupra; pentru a-l acoperi complet, este necesara o foaie mai groasa si am facut portie tripla.

Geanina87 1

24.05.2012, 13:42

Ok,multumesc foarte mult pt raspuns

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere