Placinte la cuptor

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2014 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

Am avut :
  • 800 gr faina
  • 50 gr drojie ( am avut doua , fiecare avea 25 gr )
  • apa calda ( cat cere faina )
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
Umplutura :
  • 100 gr branza de oaie sarata
  • o legatura marar proaspat
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte la cuptor:

Aluatul : Punem faina intr-un castron , sarea , zaharul , drojdia dizolvata in apa calda , framantam putin dupa care completam de apa , framantam din nou , si dam la crescut in loc cald aprox 40 de minute!

Dam branza pe razatoare , mararul il clatim si il tocam cu un cutit , amestecam cu branza!

Rupem o bucata din aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , in mijloc ungem cu oul batut ( cu o pensula ) , peste care punem branza amestecata cu marar ( doua linguri am pus eu ) ,ungem cu ulei ,  punem in tava tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor aprox 30-40 minute la foc mediu spre mic!

In acest fel continuam si cu restul placintelor!

TIPS-URI

1

Dupa ce umplem , luam fiecare colt si inchidem , apasam cu mana dupa care intindem din nou cu sucitorul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu leurda, sunca si branza brie