Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan

de Valclaudia in Pizza, 20 Iul 2014 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 50 gr. unt
  • 300 gr. faina alba
  • 2-3 linguri de ulei
  • Topping:
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin
  • 1 cutie boabe de porumb dulce
  • 1 ou mare de casa
  • sare fina
  • susan
  • marar verde tocat
  • sferturi sau jumatati de rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan:

Pentru aluat, diluam drojdia cu sare, zahar, apa calduta.

Adaugam oul,untul, faina.

Framantam pana se obtine un aluat elastic.

La final adaugam uleiul.

Lasam aluatul la dospit cca 30 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru peste care am presarat faina.

Decupam cu un inel cercuri de aluat pe care le ungem cu crema obtinuta din amestecarea Cremei de branza Ceva fin cu oul de casa.

Peste placintele unse, asezam boabe de porumb,sferturi sau jumatati de rosii cherry, presaram sare fina, seminte de susan, marar proaspat tocat.

Dam placintele la copt (cuptor preincalzit, 170 grade), pentru 30-40 minute pana se rumenesc frumos.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida cu ton