Placinte cu branza (a la buni <3)

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2011 | 4874 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

16.07.2011, 21:24

)) mesajul ala l-am vazut acum vreo 2-3 saptamani in cafenea.....nu mai stiu cine l-a pus, dar n-am stiu despre ce e vb )

gaby_duceag 1

16.07.2011, 21:32

pai nici mie nu mi-a explicat nimeni )), dar nah..trebuia un tzap ispasitor ca nu mai merge ala )))

ionela2682 1

16.07.2011, 21:41

eu l-am pus..nu stiam de ce nu merge calculatorul!!!

gaby_duceag 1

16.07.2011, 21:43

si eu eram vinovata,nu?))

Ina 1

16.07.2011, 21:50

Normaaal!!!!!!

ionela2682 1

16.07.2011, 21:53

Pai cine altcineva putea fi... Gabitza!

Bunica 1

16.07.2011, 22:45

Mai, da voi va hliziti de cateva ore Veseliilor !

gaby_duceag 1

16.07.2011, 23:04

Bunica, da' tu de unde stii?Ne urmareai?

mihaelaM 1

16.07.2011, 23:11

foarte bune si frumoase

carmenvlad 1

17.07.2011, 07:07

Intotdeauna, bunicile au ceva aparte la prepararea mancarurilor sau prajiturilor. Oricat de simple ar fi, au un gust deosebit si amintirea lor o purtam cu noi oriunde am fi. Placinta cu branza face parte din zestrea tuturor bunicutelor. Ma bucur ca esti atat de apropiata de bunica ta, ca imparti aceasta minunata reteta cu noi.

Sidy 1

17.07.2011, 07:56

Ce bunatateeeeeeeeeee Doamne ce retete bune au avut bunicile si mamicile noastre Sa nu le uitam, sa le pastram cu sfintenie

mirela0911 1

17.07.2011, 13:44

bune tare placintele

Anamaria7 1

17.07.2011, 14:08

cu sfintenie!

DIANA B 1

17.07.2011, 15:43

, fata frumoasa ... mai rar cu traditia

Lau 1

17.07.2011, 21:18

bune

mamaieelena 1

18.07.2011, 06:43

tot ce face bunica e f bun dar si tie ti-au iesit frumoase

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană